Select the search type
 
  • Site
  • Web
Search
EN 

 

PROGRAM DE PREGATIRE PENTRU TITULARIZARE, DEFINITIVARE IN INVATAMANT SI GRADUL II DIDACTIC

 

Conducerile I.S.J. Brasov, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei si Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic din Universitatea Transilvania, doresc sa dinamizeze si sa extinda activitatea de pregatire a cadrelor didactice care urmeaza sa sustina examenele de definitivare si/ sau de gradul II, prin cuprinderea in stagiul de pregatire si a cadrelor didactice care s-au înscris la concursul de titularizare.

In acest sens, am trimis facultatilor din universitate cateva propuneri care sa vina in interesul beneficiarilor acestui stagiu de pregatire. Pregatirea se va realiza sub forma de cursuri, seminarii si consultatii. Tematica acestora a fost intocmita pe baza programei de titularizare (aproape identica cu cea de definitivare). Tematica va fi structurata asemanator cu subiectele elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare pentru examenul de titularizare.

Perioada de pregatire din acest an este 04 – 09 IULIE 2011. Inscrierea la stagiul de pregatire se va realiza in prima zi a acestuia (4 iulie) la sediul DPPD.

Cursatii inscrisi la programul de pregatire vor achita la casieria universitatii (Rectorat, etaj II) suma de 50 RON (taxa de procesare).

Consultati:
< Orarul cursurilor de pregatire pentru definitivat si gradul II didactic (invatatori, educatoare, institutori)
< Orarul cursurilor de pregatire pentru definitivat si gradul II didactic (profesori)
< Planificarea examenelor pentru definitivarea in invatamant si gradul didactic II

 

<< Contact >>

 

 

 

Minimize